Folgjemy

Folgjemy...Janetta in Bolivia

Mijn Thuisfrontteam

Het is een goed gebruik om als zendeling je bediening niet alleen te doen, je hebt een team om je heen nodig. Mijn Thuisfrontteam (TFT) is samen met mij druk om zo Gods woord en liefde in Bolivia te verspreiden. Hun taak is onder andere: 

     Gebed: ze willen biddend als team om mij en mijn werk heen staan.

     Financiële verzorging:  ze zorgen er voor dat er voldoende financiën zijn voor mijn bediening. Dat doen ze door middel van acties en donateurs.                                  

     Contact: ze onderhouden contact met mij en met mijn achterban. 

Maak hieronder kennis met de leden van mijn Thuisfrontteam. 

Mijn naam is Roelof Bron, getrouwd  met Jenny. We hebben 3 kinderen en 9 kleinkinderen. Ik ben lid van de Chr. Ger. Kerk van Siegerswoude. Van deze gemeente ben ik koster wat ik met veel liefde doe, zodoende ken ik Janetta ook en zit ik in het Thuisfrontteam.

Mijn doel is: ‘In Liefde en zorg voor Janetta en voor elkaar, samen aan de slag door middel van gebed en praktische ondersteuning de brandstof zijn.’

Dat we samen als TFT  het doel dat Janetta voor ogen heeft ook waar te maken, zodat zij in Bolivia het ondersteunende werk mag doen, en ook daar van betekenis mag zijn voor de bevolking van dat land, maar ook voor de aanwezige zendelingen. Vooral voor de bevolking, dat die mogen horen en zien de liefde en de verzoening die er is in de Heere Jezus Christus, en die te leren kennen.

Ik ben Jenny Bron, getrouwden moeder van drie kinderen die alle drie getrouwd zijn en oma van 9 kleinkinderen. Ik ben lid van de Chr. Ger. Kerk Siegerswoude de Wilp en mag samen met mijn man het kosterschap uitoefenen. Ook zit ik in het Thuisfrontteam van Janetta waar ik o.a. de functie heb voor kopieerwerk en het aanvragen van voorbede voor de erediensten. 

Ik zit het team omdat ik graag betrokken ben bij Janetta’s werk en haar wil ondersteunen en helpen bij haar plannen. Onze visie is ‘In Liefde en zorg voor elkaar en voor Janetta samen aan de slag en door middel van gebed en praktische steun de brandstof zijn’.

We mogen bidden of de Heere haar werk in Bolivia wil zegenen en haar nabij wil zijn, in goede en moeilijke tijden. Zo mogen we in vertrouwen en in biddend opzien haar aan de Heere toe vertrouwen. Bid u/jij mee?

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Niels Hannessen. Ik kom uit het Groningse dorp Nuis. Dat ligt ergens tussen Groningen en Drachten. Hier woon ik al mijn hele leven, onderhand al 28 jaar. In het dagelijks leven werk ik met cijfertjes, namelijk als Controller. Vanuit mijn werk ben ik bij veel verschillende bedrijven waar ik de administratie ondersteun.
Janetta ken ik al zolang als ik me kan herinneren. Ik was 5 toen ze bij onze gemeente kwam en alle jaren sindsdien is ze met haar familie een bekend gezicht in de gemeente.
Toen Janetta mij vroeg of ik een onderdeel van haar TFT wilde zijn, wist ik eigenlijk niet waar ik aan begon. Vanuit mijn werkervaring kon ik haar helpen als penningmeester, wat ik ook graag wilde doen. Ondertussen zijn we alweer een aantal jaren verder en vind ik het erg mooi om op deze manier ook een steentje bij te mogen dragen. Voor Janetta om haar droom uit te laten komen en om zo een schakeltje te zijn in de uitbreiding van Gods koninkrijk.

Wie: Mirjam Kerkstra, getrouwd met Klaas, moeder van Judith, Naomi en Boaz.
Wat: Voorzitter van het Thuisfrontteam.
Waar: We zijn lid van dezelfde kerkelijke gemeente.
Waarom: Door een aantal jaren in de evangelisatie/zendingscommissie te hebben deelgenomen, is mijn hart meer opengegaan om Gods liefde te delen met onze naasten.
Waartoe: De liefde van onze Heere , die we elke dag ontvangen, te mogen delen, dichtbij en veraf, tot opbouw en uitbreiding van Zijn Koninkrijk.

Mijn naam is Jeanet Peterson, ben 36 jaar en getrouwd met Pieter. Samen hebben we drie kinderen, Jelmer, Anna-Femke en Jorrik. Zij zijn 11, 9 en 5 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik in de eerste plaats moeder, daarnaast werk ik een aantal uren per week in de ouderenzorg, dit doe ik met heel veel plezier.
Ik ken Janetta vanaf het moment dat zij met haar ouders lid van onze gemeente werden. We hebben samen catechisatie en jeugdvereniging gevolgd, dus al een lange tijd. Het ‘zendingstracject’ van Janetta heb ik al die tijd gevolgd en toen ze op zoek was naar leden voor het Thuisfrontteam, heb ik mij bij haar gemeld.
In het verleden ben ik zelf ook naar het buitenland geweest voor korte hulp-verleningsprojecten. Nu ik mijn gezin heb, kan ik op die manier niet meer actief zijn. Daarom ben ik dankbaar dat ik via het TFT de missie van Janetta kan ondersteunen en op die manier mag meewerken aan de uitbreiding van Gods koninkrijk. 

Mijn naam is Peter Renes en in 2021 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Marketing en Communicatie in Groningen. Zelf kom ik uit het Friese Wouterswoude en help ik het thuisfrontteam (TFT) van Janetta Fokkema. Vol enthousiasme zet ik mij in voor het werk wat Janetta doet in Bolivia. Te mogen ondersteunen met de talenten die ik gekregen heb van God. Ik ben dan ook (mede) verantwoordelijk voor de social mediakanalen, acties en promoties van het TFT. Ik vind het een leuke uitdaging om op deze manier ook een steentje bij te mogen dragen. Voor Janetta om haar droom uit te laten komen en om zo een schakeltje te zijn om Gods liefde en de boodschap van redding te delen met de medemens!